Rechtszitting comparitie op 28 maart 2019

Op donderdag 28 maart 2019 van 10.00 uur tot 14.00 uur, is door de rechtbank te Amsterdam een Comparitie van partijen gehouden (een mondelinge behandeling), om partijen – gedupeerden meerwaardehypotheek versus de ING Bank – te horen en hun de gelegenheid te geven hun argumenten mondeling toe te lichten. De rechter heeft uit de informatie die hij ontvangen heeft verzocht, dat de advocaten van de stichting met de advocaten van de ING Bank de komende 2 weken in conclaaf gaan om tot een vergelijk te komen.
De belangen van de gedupeerden worden verdedigd door Eisenmann & Ravestijn Advocaten te Amsterdam.

Via deze website houden wij u op de hoogte van het vervolg. Meer informatie kunt u krijgen via ons e-mail adres: info@gedupeerden-meerwaardehypotheek.nl